Bejelentés


Koktelszervíz Igyál jóbarátom tőled nem sajnálom!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Esküvőkiállítás

Üdv! XIV.Romantika Esküvőkiállítás és Vásár 2012.Január 21-22. Ott leszek én is gyertek mindenkit megkínálok egy koktéllal. Ja és bemutatom az exclousive új poharaimat is.

tovább >>

Üdvözöllek !

 Bizonyára azért vagy itt a honlapomon mert egy rendezvén előtt állsz, vagy az elmúlt hétvégén megkóstoltál egyet az általunk kevert italunkból és kíváncsi vagy a többi receptünkre. Ha receptek miatt jöttél a mixology menüpont alatt olyan italokat álítottunk össze amelyeknek alapanyagai könnyen beszerezhetők esetleg a háztartásban is megtalálhatóak. Ha rendezvényre készülsz olvass tovább és meglátod mi ajánljuk a legolcsóbb és a legszínvonalasabb lebonyolítást. 

 A koktélok és a kevert italok manapság már az étkezések és a party-k szerves része lett. Egyre inkább divatba jött az ilyenfajta italfogyasztás hazánkban is, és különleges hangulatot kölcsönöz akár egy születésnapi bulin, akár egy céges rendezvényen. Esküvői vendéglátásnál pedig lassan olyannyira természetes mint egy pohár bor, vagy egy korsó sör. Vállaljuk kissebb nagyobb rendezvényekre a mobíl pulttal való kitelepülést a teljes alapanyag-ellátást, és a koktélok magas szintű elkészítését melyet okleveles bartenderek készítenk. Kápráztasd el te is vendégeidet egy gyönyörüen feldíszített kellemes itallal.

 

 

 

 

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!